Alavuden Ilmailukerho 60 vuotta

Alavuden Ilmailukerhon johtokunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi kerhon 60-vuotisjuhliin 28.10.23 klo 18.00 alkaen Alavus Hotellilla!

 

Mitä: AIK 60-vuotisjuhlat

Kenelle: Kaikille AIK:n vanhoille ja nykyisille jäsenille sekä muille kutsuvieraille

Missä: Hotelli Alavus, Järviluomantie 4, 63300 Alavus

Milloin: 28.10.2023 klo 18 alkaen. Ovet auki klo 17.

Pukukoodi: Juhlavaatetus

 

Ilmoittautuminen on auki osoitteessa: 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.10.2023, varaathan paikkasi ennen tätä!

 

Tapahtuman virallinen ohjelma julkaistaan myöhemmin. Kuitenkin ennen virallista osuutta on mahdollista käydä ohjatusti muistelemassa ja tutustumassa Ilmailukerhon nykyisiin lentokoneisiin, toimitiloihin ja hyppytoimintaan lentokentällä klo 16 alkaen. Samalla päätetään siis myös kerhon vuoden 2023 hyppykausi ja hypätään viimeiset hypyt. Tapahtuma hotellilla alkaa klo 18.00, ja se on klo 23.00 asti varattuna meille yksityistilaisuutta varten. Illalla hotelli avautuu yleisölle ja siellä esiintyy The Voice of Finland-voittaja 2023 Onni Kivipelto bändinsä Lycky Stonefield kanssa.

 

Pääsymaksu juhlatilaisuuteen 60€ per henkilö, sisältäen 3 ruokalajin menun, juhlaohjelmiston, lipun illan keikalle sekä kyydityksen takaisin Ilmailukerholle illalla. Virallisuuksien jälkeen mahdollisuus jäädä joko hotellille viettämään iltaa Lucky Stonefield-orkesterin esittämän livemusiikin parissa, tai siirtyä Ilmailukerholle saunomaan ja viihtymään. Kerholla on mahdollista myös yöpyä maksutta joko saunalla kerronsägyissä tai kerholla sohvilla/patjoilla. Hotellilta ei erillistä yöpysmistarjousta saatu, mutta sieltä huone on 100e/yö.

 

Maksathan osallistumisesi sekä mahdollisen avecin verkkopankissa Alavuden Ilmailukerhon tilille FI47 4108 0011 1051 63 tai kortilla kerholla ennen tapahtumaa. Maksun viestiksi laita viestiksi: AIK 60V.

 

Illan ohjelmassa tulee olemaan monenmoisia muisteluita kerhon vuosien varrelta. Jos haluatte tapahtumassa esittää jonkun pienen muiston, puheen, videon, tai esitellä jotain kerhon historiaa liittyivät kuvia tai tärkeitä esineistä, niin ottakaa yhteyttä johtokuntaan sähköpostitse (). Myös spontaaneille puheenvuoroille jätetään kuitenkin tilaa.

Lisäksi toivomme, että otatte yhteyttä niihin jäseniin, jotka kerho ei välttämättä enää tavoita sähköpostilla. Johtokunta lähettää henkilökohtaisen kutsun mahdollisimman monelle vanhalle aktiivijäsenille joka ei enää ole kerhon toiminnassa muuten mukana, mutta emme varmasti muista/huomaa ihan kaikkia. Tämän vuoksi olisi hienoa, jos lähetätte kutsua eteenpäin ja varmistatte yhdessä meidän kanssamme, että kaikki halukkaat ihmiset tietävät tapahtumasta.

 

Toivottavasti nähdään lokakuussa!

Terv. Alavuden Ilmailukerhon johtokunta